ראש/ת תכנית לטכנולוגיות מזון

המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון הקימה ועדה לאיתור מועמדים/ות לתפקיד ראש/ת תכנית לטכנולוגיות מזון.

המכללה קיבלה אישור מהמל"ג להגשת תכנית אקדמית לתואר ראשון (B.Sc) בטכנולוגיות מזון. תחום זה מתפתח בקצב מואץ בכלל העולם ובמדינת ישראל בפרט, והוא כולל בין היתר את תת-תחום הפודטק העוסק בפיתוח וייצור סוגי מזון חדשים המשלבים טכנולוגיות מעולמות טכנולוגיים אחרים לבין העולם המזון הקלאסי ודרישת הצרכן למזון בריא, טבעי וידידותי לסביבה.

אנו במכללה מחפשים חבר/ת סגל בכיר/ה המכיר/ה את עולמות המזון והטכנולוגיה שיוביל את התכנית הן בכתיבת תכנית לימודים, בגיוס חברי סגל מתאימים לתכנית, ובהנהגת התכנית כשתאושר ע"י המל"ג.

דרישות התפקיד:

  • דרגה אקדמית בכירה במוסד אקדמי מוכר 
  • השכלה רלוונטית לתחום טכנולוגיות המזון
  • ניסיון בהוראה ומחקר במוסד אקדמי מוכר
  • יכולת עבודת צוות וחשיבה מערכתית
  • יכולת מנהיגות וניהול ויחסי אנוש מצוינים
  • כושר ארגון וסדר

על המועמד/ת להציג קורות חיים ונייר עמדה המציין את תפישת עולמו/ה ומנמק את התאמתו/ה לתפקיד.

ניתן להגיש מועמדות במיילhr@sce.ac.il עד ליום 5.3.25.

ועדת האיתור תערוך מיון ראשוני של המועמדים/ת, בהתאם לשיקול דעתה הבלעדי, ואינה מחויבת לזמן את כל המועמדים/ות לוועדת האיתור. ועדת האיתור שומרת על זכותה לפנות בעצמה למועמדים/ות פוטנציאליים/יות אף אם לא הגישו מועמדות.