פתחפתח
רוצה לדעת עוד?מלא/י פרטיך ונחזור אליך בהקדם
*יש להזין שדות חובה
המכללה

בית הספר ללימודי מוסמכים מרכז את כל הפעילות הקשורה ללימודי תואר שני בהנדסה במכללה.
תחומי אחריותו של בית הספר כוללים טיפול בנושאים מגוונים, מייעוץ והכוונת מועמדים, ועד הכנת נהלים לקביעת קריטריונים אחידים לתוכניות השונות ללימודי התואר השני.
בית הספר פועל לעידוד מסלולי הלימוד המתקדמים במכללה.
תפקידיו של בית הספר כוללים פיקוח על תהליכי הקבלה לתואר השני, ובכללם אישור קבלת המועמדים וקביעת הקריטריונים לעבודות הגמר.
באחריות בית הספר למוסמכים אישור מלגות לסטודנטים המבצעים עבודות גמר מחקריות.
ישנן ארבע תוכניות לימוד: הנדסת חשמל ואלקטרוניקה – התמחות במערכות הספק, הנדסת תוכנה, הנדסת תעשייה וניהול, והנדסה ירוקה – עם תזה.
התואר המוענק על ידי בית הספר לבוגרי תuכניות הלימודים לתואר השני הינו תואר מוסמך למדעים (.M.Sc).

מטרותיו של בית הספר ללימודי מוסמכים הן:

• לעודד את הצטרפותם של המועמדים הטובים והמוצלחים ביותר ללימודי תואר שני בהנדסה במכללה.
  • להציע מלגות קיום ומלגות שכר לימוד לסטודנטים הבוחרים להשתתף בתוכנית הלימודים הכוללת עבודת גמר מחקרית.
  • לתמוך בסטודנטים לתואר השני בכדי שיוכלו להתמקד בתוכניות לימודיהם והתקדמותם המקצועית.
  • לעודד את המועמדים לסיים את תוכנית לימודיהם בזמן הקצוב.
  • לקדם תוכניות לתואר שני במחלקות נוספות במכללה.
  • לעודד את המחלקות לקיים תשתיות למחקרים לקראת תארים מתקדמים.